TALENT-EN-SPEL

Ontdek je missie in werk en leven.


Via de metafoor van het koninkrijk en de innerlijke dialoog maak je kennis met je talenten. Je laat ze relaties aangaan, je lost conflicten op en verkrijgt helderheid over hoe jij jouw talenten geïntegreerd kunt inzetten in je werk en je persoonlijke leven. Je onderzoekt ook in hoeverre jij als koning/in je koninkrijk regeert.

De talenten zijn gebaseerd op archetypische beelden die universele psychische energie in zich dragen. Het traject Talent-en-spel werkt diagnostisch en therapeutisch tegelijk en bewerkstelligt een diepgaand transformatieproces. Het gaat voorbij aan de weerstanden van je rationele en soms angstige persoonlijkheid, waardoor je snel en effectief doordringt tot die lagen in jou die volledig gericht zijn op transformatie en heling.

In het tweede gedeelte van het traject krijg je inzicht in je levensmissie en wordt duidelijk welke stappen je kunt zetten om je dagelijks leven met meer vervulling en voldoening vorm te geven.
De basis van het traject beslaat enkele sessies van 2 à 3 uur. Daarna bestaat de mogelijkheid de verkregen inzichten verder te verinnerlijken en verdiepen door middel van een aantal aanvullende werkvormen.

Je kunt er tevens voor kiezen samen het traject Talent-en-spel aan te gaan, zowel privé als zakelijk. Dat draagt bij aan werkelijk begrip en respect voor elkaars drijfveren en pijnpunten.

Bronnen